torsdag 11. april 2013

Megadigg spaghettisaus

Det er ikke nødvendig å finne opp kruttet når noen andre allerede har gjort det før deg. Når det kommer til spaghettisaus har jeg ingenting å tilføye. Denne rocker! 
Det gjør mobilbilder også, blir jo så enkelt å blogge ...

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL OPPSKRIFTEN
Anbefaler å følge tipset om hakkede tomater fra Biona. Hvis du vil kan du selvfølgelig tilsette kjøttdeig, men vi synes sausen smaker så mye i seg selv at det ikke er nødvendig. Dryss over så mye parmesan at du blir flau (+ litt til) og snurr noen runder med pepperkvernen. Digg! (Triller meg stappmett over på sofaen ...)

2 kommentarer:

  1. Hihi, akkurat den samme jeg har brukt i noen år. Bare at jeg bruker med kjøttdeig, og så kutter jeg ikke grønnsakene i riktig så små biter som han gjør ;) Har tenkt på å poste den på bloggen flere ganger, siden det er en favoritt her i huset!

    SvarSlett
  2. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvarSlett