søndag 1. mai 2011

Har du merket at jeg var borte?


Jeg håper jo i grunn at noen av dere har merket det. Og det er selvsagt en grunn til det. I tillegg til min vanlige jobb har jeg nemlig tatt på meg å sørge for at vi får nok frivillige hjelpere til Miniøya

Miniøya er som noe av dere alt vet en stor musikkfestival for barn og unge, som arrangeres i Oslo. Nærmere bestemt i Tøyenparken den 28-29.mai. Det hele blir en heidundrendes fest med massevis av spennende artister på scenen. Blant andre Bigbang, Maria Mena, Datarock og den norske Grand Prix vinneren Stella Mwangi. I tillegg kommer dyreparken på besøk med både Kaptein Sabeltann og flere andre figurer. Ja er ryktet sant er det til og med fare for at røverne lurer i buskene. Det blir ansiktsmaling, teater, dans, utebading i Tøyenbadet og fantastiske musikkopplevelser. 
En helt fantastisk helg! Fjorårets festival

Men for å få til noe sånt er vi avhengig av flere frivillige personer som vil hjelpe til. Og siden min oppgave er å få tak i alle disse håper jeg at noen av de som leser bloggen min kunne tenke seg å stille som frivillig. Og selvfølgelig at jeg ser dere alle på festivalen. 

Alle frivillige får gratis dagspass til 1 voksen og 1 barn, i tillegg til frivilligfester, goodie bags, lodd i vår store konkurranse, og aller viktigst. Du får muligheten til å gi barna (og deg selv) en fantastisk festivalopplevelse!

Akkurat nå har vi en stor påmeldingskonkurranse gående, les mer om konkurransen og festivalen ved å følge denne linken www.miniøya.no

Du kan blant annet vinne gratis familieinngang til dyreparken i Kristiansand og 2 biletter til Øyafestivalen i august.

Og er du ekstra grei så deler du linken på facebok-siden din ved å trykke på knappen under. 1 kommentar:

  1. Mona tipset meg om at dere trenger frivillige, så jeg skrev et innlegg om det på bloggen min.:)

    SvarSlett