fredag 1. oktober 2010

Vintersko

Så var årets vintersko også på vei i posten. Like sko til begge jentene.
Og heldige som vi er, er det mormoren som spanderer det ene paret, og oldebesta som spanderer det andre.
TUSEN TAKK!

6 kommentarer:

 1. Fiiine!! Vi titter også etter vintersko om dagen. Blir nok enten disse fra viking, eller de fra ecco. Fant du de til en god pris på nettet?

  SvarSlett
 2. Før har jeg satset på litt mer feminine sko, men syns igrunn det var greit at de var så enkle. Hadde Viking i fjor, noe vi var veldig fornøyd med, derfor valgte vi det i år også.

  Kjøpte de på Brandos for 749,- aner igrunn ikke hva de koster andre steder:S Fordelen var at de hadde bra utvalg i str, det kan man ikke akkurat si om de skobutikkene jeg har vært innom. "vintersko til jenter? Eh, ja vi har disse støvlettene da." *viser støvletter med dikkedarer". Jeg trasker ut.

  SvarSlett
 3. Vikingstøvlene er supre! Lette og holder seg tørre og varme.

  SvarSlett
 4. Hehe, ikke så praktisk i tankegangen damene i butikken altså..
  Jeg tror prisen er omtrent det sammen i butikken. Viking vant jo testen i f&b i år også, tett etterfulgt at ecco :) Jeg tenkte jeg skulle få med meg mamma på skobutikken her nede en dag. Hun får nemlig 20% rabatt. Verdt å ta med seg ;)

  SvarSlett
 5. eg blir heilt matt av prisane på barnesko...en sesong så er det blitt for små, men klart ungane fortjena det beste, dei som vi...

  SvarSlett
 6. Ja det er heilt sjukt dyrt, men akkurat på sko vet jeg at kvalitet ofte koster. VI kjøper ikke så mange par sko, blir stort sett vintersko som kosta, så et par cheroxa. Vinterskoa blir jo hvertfall masse brukt:) Dei er jo stort sett både mer og lengre uten enn vi er.

  SvarSlett