mandag 11. oktober 2010

Høststrikk

Jordbærlue str 6-12mnd er til salgs for 150,- porto inkl.
Baggylue i str stort barn/liten voksen 150,- porto inkl

Høst er tiden for håndarbeid, juleforberedelser og varmere klær. Jeg har for lengst funnet frem strikkepinnene, om jeg noen gang har ryddet de bort... Med flere nye prosjekter på gang var det på tide å rydde opp litt i kurven min. En monstebukse ble sendt avgårde i dag, en jordbærlue og en baggylue søker nye eiere. Lyst på en selv, eller syns du den passer til noen du kjenner? Gi meg et lite pip i kommentarfeltet så blir den din.

Ha en fortsatt strålende kveld alle sammen, her er det både tente lys, strikkepinner og fjernkontroll i kveld.

9 kommentarer:

 1. Du må strikke ein haug med jordbærluer og sette dej på Kokarsteinen til sommeren å selge ;) Eit par brett jordbær ilag med ;) Kjempe flotte luer ;) Får håpe Amalie vinn den lilla ;) Må strikke noen vesker til ej :) KLEM

  SvarSlett
 2. Ja det hadde jommen passa bra Camilla:) Kjempefine vesker du laga.

  SvarSlett
 3. Så flotte ting du lager, Siv Iren!!

  SvarSlett
 4. Flinka!!!! Og du; jeg digget den kule boksen i det forrige innlegget :)
  Spørs kanskje om det spøker for onsdagen, ja. Får nesten se an formen hans i morgen, tenker jeg. Vi får snakkes nærmere!

  SvarSlett
 5. kjempe flink e du :) strikker i full fart ser ej :) kan tenke mej mali blir en fin jordbær i bhg med den lua :)
  klem Tove

  SvarSlett
 6. Wow. Hvem er denne strikkegudinnen, og hva har hun gjort med Siv? Tror rastløsheten har tatt helt overhånd altså. Spørs om det er tid for et hjemmebesøk snart, for å se at alt står bra til ;)

  SvarSlett
 7. Hei Siv:)

  For en fantastisk blogg du har! Utrolig mye fine ting! Og masse inspirasjon! Så utroig flink du er:) Du blogger om det vi liker, så vi er utrolig glad for at vi fant din blogg! Måtte jo bare legge oss til som følger! Går det greit? Vi blir også veldig glad for nye følgere hvertfall:)

  God klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 8. Du er jo bare knallflink med strikkerier jo.

  SvarSlett