søndag 24. oktober 2010

Fin lørdag


Litteraturhuset

Hver lørdag fra 11-16  holder barnerommet Sjeherasad på litteraturhuset åpent. Rommet er bemannet, og for de som vil er det høytlesning. I tillegg er det småbarnakafé i naborommet. Døret inn til leke/leserommet er i barnestørrelse og man lister seg inn dit i bare sokkelesten. Bokhyllene er fulle av barnebøker, og en kan stable puter på et digert puteamfi. Nora syns det var helt utmerket, og det var akkurat passe stemning, så man både fikk med seg hva som ble fortalt når de hadde høytlesning, og at man samtidig slapp å hysje på og passe på barna hele tiden. Supert! I dag var vi til og med så heldig at det var Blåmann barnebokklubb som stod for bøkene, og de spanderte en valgfri bokgave på alle som var til stede. Nora valgte seg et puslespill. Etter lesingen gikk vi inn på kaféen ved siden av hvor vi kjøpte vafler og saft, tegnet og hørte på enda mer høytlesning, til og med av en helt ekte forfatter! 

Anbefales.

2 kommentarer:

 1. Så trivelig det hørtes ut :)
  Da snuppa mi var yngre drev vi å reiste en god del inn til Trondheim for å kontrollere øynene hennes. Siden vi reiste med båt hadde vi alltid en del tid å slå ihjel, og den tiden ble ofte tilbrakt på biblioteket.
  Men vi leste ikke...
  De hadde nemlig barnetoalett der, ett som passet perfekt til ei lita jente på ca 4 år. Og der satt hun, dingla med beina og lo høyt av glede ;)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Det hørtes kjempekoselig ut! Jeg gleder meg til snuppa mi blir stor nok til å klare å sitte i ro i fem minutter om gangen og vi kan gjøre sånne ting vi også. :-)

  SvarSlett