lørdag 8. mai 2010

Skogsbærpai 
 1 pk Maisenna pai deig, eller Tine ferdig paideig
 400 g friske bær, eller frossen skogsbærblanding
2 ss brunt sukker
1 boks Piano vaniljekrem
1 beger vaniljekesam
1 ts vaniljesukker
jordbær eller annen frisk bær til å pynte med
Oppskrift av Tommy Østhagen

Lag paibunn etter oppskrift og anvisning på pakken, avkjøl. Tin bærblandingen, eventuelt rens de friske bærene. Vend inn brunt sukker og la det marinere ca en times tid. Sil av vesken fra bærblandingen for å forhindre at paien blir bløt. Stryk på et lag med vaniljekrem i bunn av paibunnen 0,5-1cm over hele. Fyll så resten av paibunnen med bærene. Pynt kaken med jordbær og physalis eller andre friske bær. Rør inn vaniljesukker i kesamen og server ved siden av paien.

Et sunt alternativ til 17.mai?

Ønsker dere alle en deilig og solrik helg.

Fortsetter å drømme om Canon Powershot G11 og litt bedre tid.  Og dere, dillen min spirer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar