tirsdag 29. desember 2009

Jeg har klippet Nora

Ja plutselig fikk jeg det for meg. Det er skjevt og ingen frisyre, men jenta kan da ikke gå rundt med lange pistrer i alle retninger. Ikke vil jeg bruke penger på å ta henne med til frisøren heller, det er jo ikke SÅ mye hår der liksom. Så det ble som det ble, jeg er fornøyd. Magnus vet det ikke enda, kanskje jeg bare skal vente å se om han merker det.

Skikkelig "glattkjemt" hår


Og sånn ble det bake


10 kommentarer:

 1. Så fin hun ble på håret! Må bare si at jeg er innom og leser hos deg støtt og stadig, og det er så koselig å følge med på dagene deres. :-)

  SvarSlett
 2. Så koselig at du følger med oss Regni, kjempemorsomt å skrive når man vet man har lesere:) Ha en fortsatt fin julefeiring

  SvarSlett
 3. Så flink du er da, klipper å greier ;)
  Hun ble jo så fiin :D
  Tenkte å ta med mi til frisøren jeg, men det er jo så himla dyrt..

  SvarSlett
 4. Ble du engstelig for at hun skulle arrestere deg senere for hockeysveisen?

  Mamsen

  SvarSlett
 5. Ja ble litt engstelig for hockeyen:)

  Neida, men er ikke noe pent med bare tynne fjom som stikker ut overalt heller. Nå satser vi på en tett og fyldig manke snart, hehe.

  SvarSlett
 6. Det blir nok bra. Ikke gå for den glattkjemmede varianten på bilde. Det heter forresten bak, ikke bake. - som bak i nakken.
  Mamsen

  SvarSlett
 7. I alle dager, hva gjør du oppe så seint?
  Ble glattkjemt fordi jeg måtte kamme før klipp, vi går nok ikke for den varianten ellers nei:)

  Pirking på skrivefeil er ikke lov. Bake er dialekt, æda bæda.

  SvarSlett
 8. Så koselig å lese om jula deres! Virker som om den har vært fin! Så flink du er til å klippe. Jeg har helt gitt opp å klippe Mathea. Det blir bare ikke fint. Men frisøren min har sagt hun kan klippe henne gratis om vi voksne er kunder der, så det fant vi ut er en god deal. Iallefall for oss. Håret hennes vokser så fort at luggen må klippes en gang i måneden...

  SvarSlett
 9. Jeg reagerte ikke i det hele tatt på at det sto bake - det er jo det vi sier her også så for meg ble det bare helt naturlig ;)

  Og lille sjarmtrollet deres :) Hun er jo bare så søt!
  Syns du er tøff som begir deg ut på klipp på egen hånd, jeg blir bestandig så nervøs når jeg skal klippe luggen til Lea. Så etterhvert har dette blitt pappaens oppgave siden mammaen ikke får lugget en smule rett en gang pga skjelvinger hihi ;)

  SvarSlett
 10. Syns Nora vart kjempefin. Det virka fyldigare også. Er litt spent på om Magnus såg det, eller måtte du hinte?

  SvarSlett