torsdag 1. oktober 2009

To små føtter

Har hatt alt for små sko. Stakkars Nora:( Jeg skjønte at skoene kanskje begynte å bli små snart, men jeg ante ikke at de var SÅ mye for små. Alle skoene hun har brukt nå har vært i str 22, det kjøpte vi i vår/sommer, og da skulle det være mye å gå på sa de i skobutikken. Når vi sjekket igjen i dag fikk vi beskjed om at hun skulle ha str 24, altså hele to str større.

Vi måtte bare kjøpe sko med en gang, kunne ikke la henne gå rundt sånn med alt for små sko. Kaldt blir jo det også. Så nå er hun eier av:

Viking Cherrox tuff i rødt (145,-)


og

Viking amazing flower GTX (599,-)


De hadde to typer Viking Cherrox inne, den som vi kjøpte til 145,- og noen andre til 389,-. Vi valgte å kjøpe den billigste typen siden de var omtrent helt like. Det som skilte de var fargen, pittelitt på fasong og plasten på utsiden visstnok. Den dyreste skulle være mer holdbar. Innvendig var de helt like, og det virket ikke som om den ene var bedre å gå med enn den andre, så de billigste virket egentlig akkurat like bra som de andre. Så får vi se da:) Om plasten ikke holder seg så lenge så er det ikke noen katastrofe det heller, da kan jo vi bare kjøpe nye i en str større. Noen måneder må de da kunne holde.

Blir nok litt kjekkere å leke ute for lille snuppa vår på barnehagen nå som hun får ordentlige sko ja.

Men så må jeg jo si at vi må trekke disse skoene fra ønskelisten til bursdagen, det hastet mer med sko enn jeg trodde.

1 kommentar:

  1. Kjøpte også billige cherrox til Mathea i fjor og etter en sesong ser de fortsatt helt nye ut. Nå skal det sies at de var mest reservesko siden hun hadde skikkelige gore tex-sko ved siden av. Hun selv synes selvsagt at de rosa cherroxene var mye finere enn vinterskoene som var svarte. (Hadde ikke andre farger inne da) Så i år blir det definitivt noen skikkelige jentefarger på vinterskoene, hvis ikke skal vi slite med å få de på...

    SvarSlett