mandag 28. september 2009

Gravidmager

Må nesten legge ut jeg også da Anne Sofie:)

Akkurat en uke før Nora ble født. (2775g og 49cm født uke 38+3)


17.mai, to dager før Mali ble født.(3240g og 47cm født uke 40+6)

6 kommentarer:

 1. Trodde aldri jeg skulle si det, men jeg savner faktisk litt å gå gravid.. Men nok er nok. Må bare si at du ser veldig fresh ut som høygravid! Og tenk at du gikk til 40+6 med Mali!! Imponerende! Det hadde vi ikke trodd et par mnd før!

  SvarSlett
 2. Fiine magene dine!!
  Jeg kan ikke si som Elisabeth, at jeg savner å gå gravid. Jeg tenker fortsatt når jeg ser andre gravide "ah, jeg er så glad for at det ikke er meg". Håper den følelsen gir seg før vi begynner å tenke på nestemann ;)

  SvarSlett
 3. Nei tenk at jeg fikk gå så lenge med Mali i magen, det er helt utrolig, og jeg hadde aldri i livet trodd det! Men veldig veldig glad for det altså:)

  Jeg savner alltid å gå gravid jeg, men så bare minner jeg meg på de kjipe tingene som halsbrann, bekkenløsning, KVALME, og atter er gang KVALME, så forsvinner savnet på et blunk:)

  Og Fresh Elisabeth?!? Du er gærn, jeg ser jo helt fæl ut, spesielt før jeg skulle ha Mali. Var usikker på om jeg i det hele tatt skulle tørre å legge ut bildet.

  SvarSlett
 4. Pene gravide damen!
  Jeg syns det er så pent med gravide damer! Og ja, jeg savner faktisk magen min litt jeg også, bare ikke alt det tunge som følger med ;)

  SvarSlett
 5. Jeg savner heller ikke alle plagene som følger med, altså. (og savner definitivt ikke tvillingsvangerskapet, men med Mathea var det bare gøy) Synes bare det er så fint med gravidmager og veldig lite fint sånn magen er nå... Helt sprøtt å tenke på at jeg hadde to på størrelse med Nora inni magen. Koselig med tvillinger altså, men unner ingen å gå gravid med to samtidig. Og, Siv Iren synes helt ærlig du ser uforskammet fin ut til å være så høygravid.

  SvarSlett
 6. Jeg får bare takke og bukke:)

  SvarSlett